Салата с печени зеленчуци и риба тон

Бързо, лесно, вкусно с Di Alba – риба тон!

Време за приготвяне: 15 мин.
Количество продукти за 2 порции.

Продукти:

3-4 филийки препечен хляб
печени зеленчуци (по Ваш вкус)
1 консерва риба тон /в собствен сос/
маслини
сол и черен пипер на вкус
зехтин
пекарска хартия

Начин на приготвяне:

  1. Върху тавичка покрита с пекарска хартия изпечете зеленчуци по ваш вкус.
  2. Препечете хляб.
  3. В дълбока купа изсипете опечените зеленчуци. Добавете риба тон, маслини и овкусете със сол, черен пипер и зехтин.
  4. Поръсете препечения хляб с малко зехтин.
  5. Сервирайте ястието в чиния и гарнирайте с препечения хляб.