Киш със сирене, риба тон и сушени домати

Бързо, лесно, вкусно с Di Alba – риба тон!

Време за приготвяне: 60 мин.
Количество продукти за 4 порции.

Продукти:

брашно
тесто за сладкиши
хартия за готвене
тежест
6 яйца
3-4 с.л. заквасена сметана
1 с.л. каперси
магданоз
пресен лук
сушени домати
настърган кашкавал
1 консерва риба тон /в собствен сос/
черен пипер и сол на вкус

Начин на приготвяне:

  1. Разточете тестото за сладкиши.
  2. Поставете го в подходящ кръгъл съд. Отгоре поставете пекарска хартия с тежест. Печете 10 минути във фурната.
  3. В дълбока купа разбийте 6 яйца.
  4. Добавете 3-4 с.л. заквасена сметана, 1 с.л. каперси, пресен лук, сушени домати и кашкавал.
  5. Върху опечения блат поставете парченца риба тон.
  6. Разбийте добре сместа. Изсипете я върху блата с риба тон.
  7. Овкусете с черен пипер и сол на вкус.
  8. Поръсете с малко настърган кашкавал.
  9. Печете 40 минути.
  10. Сервирайте.